top of page

Acteren.

Omdat ik vind dat je altijd open moet staan voor nieuwe avonturen, heb ik in 2017 twee cursussen acteren gevolgd bij Kemna (toen dat nog bestond..) De eerste cursus ging over de basis van acteren en werd gegeven door acteur Bert Geurkink. Over mij zei hij: “Het is elementair goed, ontspannen om naar te kijken, met durf, en het blijft cinematechnisch wel kleven!”.

De tweede cursus werd gegeven door actrice Sytske van der Ster en ging over camera acteren. Zij zei: "Je bent gewend om te spreken en te improviseren en durft je impulsen gewoon te volgen. Dat maakt dat je als acteur veel aan te bieden hebt binnen een scene. De tekst en je emoties deden het werk en alles leek vanzelf te ontstaan. Dat is precies waar het om gaat als je speelt."

Mooie woorden natuurlijk, maar daar scoor je nog geen rol mee. Maar niet getreurd, inmiddels toch zeker 25 seconds of acting fame bereikt in de NPO3-serie De Zuidas. Dat zie je hieronder, samen met een paar casting foto's.

Ik ben er nu verder niet actief mee bezig, maar lees je dit en ben jij nou net toevallig de producent van een nieuwe film of serie, dan weet je me te vinden :)

Acteren

Acteren

Nu bekijken
bottom of page